Állapotfelmérés

 

    Mi a biorezonancia?

  Mire jó ez nekem?

A biorezonancia elvén működő állapotfelmérés és kezelés alapja az a megállapítás, hogy az emberi szervezet nemcsak egy fizikai test, hanem különböző hullámformák bonyolult rendszere. A bioinformatika szerint minden egyes sejtünknek saját, egyedi rezgésszáma van, melyeket a biorezonanciás vizsgálatkor a gép képes mérni és beazonosítani:

Szív -és érrendszer - Gyomor és bélfunkció - Máj funkció
Epehólyag - Hasnyálmirígy - Vese - Tüdő - Agy és idegek
Csont betegségek - Csontsűrűség - Reumás csontbetegség
Vér cukor - Fizikai állapot - Toxinok 
Nyomelemek - 
Bőr - Endokrin rendszer - Immun rendszer - 
Amino savak - Nehéz fémek - Allergének
 - Elhízottság - Paraziták

 

Fogyás diéta,  orvosi beavatozás, és gyógyszerek nélkül!

Mit nyer ezzel, és miért nincs kockázat?

Minden felmérés csak 5.000 Ft!

Csak egy felmérést kell kifizetnie, ha úgy gondolja nem vált be, nem kell kockáztatnia!

A nők 50%-ának a fogyókúra rendszeresen felmerülő probléma. Rengeteg módszer létezik, és biztosan sokat ki is próbáltak, de a fogyás és az optimális súly megtartása rendkívül sok tényező függvénye. Lehet genetikai oka, érzelmi, hormonális, és lehet a helytelen étkezés következménye. Fogyni lehet étrendváltoztatással, tablettákkal, műtéttel, de ezek mind veszélyesek, hiszen a koplalással megvonod a táplálékot a szervezetedtől, és a minimum táplálékfelvételhez hozzászokott szervezet egy kisebb adag szénhidrátbevitel esetén is fokozott súlygyarapodást okozhat mint előtte bármikor. A tabletták életveszélyesek, a műtétet, pedig ugyanezért a legutolsó megoldásként szokták javasolni. 

Állapotfelmérő segít ennek kiderítésében. 

 A FormReForm szalon egészségtechnológiára kifejlesztett gépei ezekkel szemben megoldást nyújtanak, hogy mindenféle lelki, testi mellékhatás nélkül a szervezet fogyásra képes legyen. Először is kitisztítják a szervezetet a felgyülemlett méreganyagoktól, oda nem illő lerakásoktól és salakanyagoktól. Ez önmagában 2-3 kg súlycsökkenéssel jár, és a zsír  fogyasztása még el sem kezdődött. 

A másik lépés: a szervezet megfelelő táplálása. Nem szabad koplalni, hanem megfelelő tápanyagokat kell csak bevinni. Mindenek előtt nagyon sok folyadék, napi 2-3 liter tiszta víz, aztán helyre kell állítani a test ásványi és vitamin rendszerét. A Az állapotfelmérő gép tájékoztatást ad a szükségletekről és a hiányállapotokról. 

A fogyás következő lépcsőfoka a tényleges fogyasztás, melynek során a A FormReForm gépek megfelelő technológiáknak köszönhetően  meglazítják a felesleges zsírszöveteket a hastájékról, derékról, csípőről, amik aztán megfelelően ürülni tudnak a szervezetből.

 Kapcsolatfelvétel, időpontegyeztetés: 06303379167