Gyakori kérdések

 

Miért éppen ezt a szalont válasszam?enlightened

5 különböző orvosesztétikai gépünk van egy helyen, mellyel a szépség és az egészségmegőrzés leghatékonyabb technológiáját kínáljuk. Ha valaki komolyan gondolja az életmód változtatást vagy csak meg akarja őrizni jelenlegi formáit, akkor itt a szalonban komoly segítséget tudunk nyújtani "lassú" de biztos módszerrel.

Kinek és miben tudunk segítséget nyújtani ebben a szalonban?

Hölgyeknek és uraknak egyaránt tudunk segítséget nyújtani.

- szülés utáni babyzsírtól szabadítunk meg

- narancsbőrt távolitunk el

- csökkentjük a pocak, a popsi és a combok körméretét

- feszesítjük a bőrt

- méregtelenítünk és pangó vizet távolítunk el

- támogatjuk az immunrendszer működését

A jobb közérzet garantált, mivel rendszeres kezelések során elérjük, hogy:

- beleférsz újra a régi farmerodba

- könnyebb lesz bekapcsolni a melltartót

- és begyűjthetsz újra egy pár kellemes bókot

Mennyi időn belül várható eredmény? Mennyire hatékonyak a gépek?

Már az első kezeléssel 1-3 cm körtérfogat csökkenést érhetünk el. A felületi zsíreltávolítás területén gyorsan dolgoznak a gépek.

A mélyebb rétegekben lerakódott makacs zsírok eltávolítására már több türelemre, kitartásra és rendszeres kezelésekre van szükség.

Ezért is történik meg gyakran, hogy az első pár kezelés után még nagyon lelkes a vendég és amikor elérjük a mélyebb rétegeket egyszerűen több kezelésre van szükség, mire a betokosodott izom alatti zsírrétegeket meg tudjuk bontani. Ilyenkor hanyatlik a lelkesedés és az eredmények is váratnak magukra. Ebben az esetben semmikép nem szabad megszakítani a kezeléseket mert a szervezet méregtelenít, ürít és szüksége van támogatásra. Ilyenkor esetenként tanácsolunk egy állapotfelmérést, hogy lássuk a vendégnek vannak e egészségügyi problémái, amelyek gátolják a fogyás menetét. Van amikor csak elegendő egy rendszeres vitaminkúra, mely felgyórsítja a méregtelenítő folyamatokat. Azoknak akik pajzsmirigy vagy egyébb fogyást gátló betegségekben szenvednek, tanácsoljuk, hogy változtassák meg étkezési szokásaikat, mielőtt elkezdik a kezeléseket. Ebben is szívesen nyújtunk segítséget.

Fájdalmasak e a kezelések?

Nem, a kezelések fájdalommentesek.

Milyen esetekben nem használhatom a gépeket?

A gépparkot azért állítottuk össze, hogy azok a vendégek akik esetleg magas vérnyomásban szenvednek is megtalálják a lehetőséget a karcsúsodásra. Információt  dolgozóink tudnak nyújtani a szalonban.

Teljesen kizáró állapot:

- terhesség esetén

- szoptatás alatt

Mennyi ideig tart a kezelés és milyen gyakran vehetem igénybe?

A kezelések időtartalma: 30 - 90 perc között

Minimum 1 maximum 3 kezelést ajánlunk egy héten!