Infra-Lypolízis

  

A Xilia Infra - Lypolízis gépünk egy koncepciójában teljesen új készülék, legújabb generációs számítógép vezérelte, mely 6 féle különböző elektromos kezelést tesz lehetővé, ahol minden egyes kezelésen belül még további 6 funkcióval bővül. Tehát 36 funkciója ismert, melyek hatását a kezeléseken belül is tudjuk variálni, így lehet kezelni a testet, az infravörös fény hatásával kombinálva.

1.Mix infra cell 

2.Mix infra stim

3.Mix infra dren

4.Elektrolipolízis

5.Izomstimuláció

6. Szakaszos drenázs

 

A gép lehetővé teszi, hogy egyszerre két hatás érje a kezelendő területet, az elektrostimuláció intenzív hatása és az infravörös sugarak biológiai hatása egyszerre érvényesül. Az infravörös fény hatása a hővel kapcsolatos. A mindennapi tárgyak maguk is bocsátanak ki infravörös fény jellegű sugárzást, de ez a közepes sugárhatásnak felel meg. Az infravörös fény, elektromagnetikus sugarakat jelent melyek hossza 760nm és 1mm között mozog. Azért hívják vörösnek, mert a látható sugárzás tartományában a színük a vöröshöz közeli. Az infrafény fogyasztó hatásáról leginkább az infraszaunáknál hallotunk eddig. 

Különböző cellulitisz formákat különböztetünk meg és ezért a kezelések is különbözőek: 

Kompakt 1 szintű cellulitisz- a bőr és az izomzat között rakodnak le a zsírszövetek, ezeket erek hálózzák be.  A zsírlerakódások következtében az érfalak áteresztő képessége csökken, ami azt eredményezi, hogy mind a víz visszatartás, mind a zsírlebontás ezeken a területeken korlátozottabb, ahol egy ilyen zsírraktár kialakul várhatóan további lerakódások is történnek, ha a folyamatot nem állítjuk meg.

Ödémás cellulit 2 szint- a zsírlerakodások mellett a víz, nyirok is pangani kezd, ez járhat fájdalommal is, ha bizonyos idegvégződéseket nyom

Lágy cellulitisz 3 szint-az idő előrehaladásával a bőr veszít rugalmasságából, és a bőr alatti rétegben zsírszemcsék rakódnak le, ez a típusú narancsbőr is nyomásra fájdalmas lehet.

Általában, ha narancsbőrről beszélünk a nőket emlegetjük, pedig ez a jelenség manapság már a férfiakat is elérte. A különbség kettős, egyrészt a kialakulás oka valamint helye. A férfiaknál elsősorban a nyirokpangás és vízvisszatartás okozhatja a cellulit kialakulását. Az érintett területek, kar, has, hát, derék. A nőknél ez fordítva van a bőr felszínén, jelentkezik, és az érintett területek fenék comb, comb belső fele.

Infra kezelések: 

Az infravörös az a sugárzás, aminek leginkább ki vagyunk téve a mindennapokban, ideértve az infraibolya is. Ezek jelentik a nap által kibocsátott sugárzás 50%-át, ennek következtében hőhatást is gyakorolnak. Az infravörös sugárzást 200 ével ezelőtt egy William Herschel nevezetű asztronauta, fedezte fel a XVIII században.

A fotóbiológikus kisugárzás áthatol a bőr több rétegén anélkül, hogy károsítaná azt. Hatásaként nő a sejtszintű anyagcsere, segíti a bőr lipolízisét, amellett, hogy az izomzatra is megfelelő hatást gyakorol.

Itt jön a gép különleges hatása mely, erősíti az elektrostimulációt illetve elektrolipolízist, gyakorlatilag a lipolizist, azaz a zsírégetést segíti lokálisan úgy, hogy a zsírlerakódásokat a nyirokrendszer felé segíti eltávolítani. valamint az izomzat stimulációjával a sejtszínű anyagcsere folyamatokat gyorsítjuk, tetézve ezt a kibocsátott hőhatással.  Ezzel a gép az ionok (Sodium, Potassum, Klór) mozgását gyorsítja fel, ami azt jelenti, hogy a nyirokrendszer felé segíti eltávolítani a salakanyagot, amellett hogy az izomzat stimulációjával gyakorlatilag a drenázst is segítjük. A lipidek, amelyek  olyan enzimek melyek zsírlebontást segítik, a gép hatására aktivizálódnak.

Nagyon fontos, hogy az infravörös és az elektrolipolízis szinergiája nagyobb, mintha például az egyes hatásokat külön-külön fejtjük ki a bőrre. A jelenlegi eredmények azt mutatják, hogy a helyi zsírlebontásban az infravörös gépnek nagyon jó eredményei vannak. Ezért van, az hogy Xilia gép e hatások maximalizálására van programozva. A gépen nagyon könnyen lehet állítani a sugárzás intenzitását, a frekvenciát, az impulzust, a pihenő idő hosszát, és lehetővé teszi a program személyre szabását is.

A Lipo Infrafény jelentősen csökkenti a helyi zsírlerakodást és cellulitiszt, a nyirokmasszázs gépünkkel kiegészítve segíti a nyirokrendszer és keringés működését is. Nagyon hamar látható jó eredményt lehet elérni segítésével.

A kezelés már magában egy élmény, a vendég mindig mosolyogva távozik.yes

 

Nyirokmasszázs:

Elektrolipolizis kezelések: 

Ez egy fajta elektroterápia, mely segít a helyi zsírlerakódások és cellulitisz kezelésében

Ez a téglalap alakú hullám, melyet a Lipo Infra Light bocsát ki, nagyon hasznos a fenti problémák megoldásában, mivel különböző frekvenciát bocsát ki, amellett hogy stimulálja a helyi vérkeringést a bőrszövet alatt, megemeli a sejtszintű anyagcserét és segít a zsírlebontásban (100Hz), speciális hatást gyakorol az izomzatra, mely így a zsírlebontásban is segít, feszesíti az elasztin réteget, ezáltal feszesíti a bőrt, hatékonyan segít a stríák csökkentésében(50Hz), segít a zsírraktárak felszámolásában, oly módon, hogy például az a vendég aki hasonló kezelésben vett részt, majd azt követően visszahízta a leadott kilókat, nem ugyanoda a klasszikus zsírraktárakba hízott vissza. Ezt a 6-30Hz frekvencia használatával érjük el .A fenti hatások mellett jelentősen segíti a nyirokkeringést, valamint a vérkeringés működését. Az első szemmel látható eredmények a második illetve harmadik kezelést követően jelentkeznek, a kritikus területen centiméterben, az első kezelést követően erősödik a nyirok kiválasztás.

A javasolt kezelésszám 10 -15.

Nagyon jó eredményt lehet elérni, ha a kezelések előtt az ISOL bandázst használjuk, egyszer használatosak, és holt-tengeri sót tartalmaznak, mely gazdag ásványi anyagokban, nagyon hatásosak a csúnya cellulitiszre.

Az elektrolipolízis hatása a sejtekre:

 • A sejtek aktivitását növeli
 • Serkenti a vérkeringést
 • Megkönnyíti a sejtek működését
 • Segíti a lokális zsírlerakódások elégetését

Ez a szinergia segíti, hogy azokon a helyeken, ahol a lokális zsírlerakódások találhatók pl.: has, térd, fenék combok, feltétlenül szükséges, hogy a keringést, nyirokkeringést stimuláljuk valamint a kötőszövetet élettel telítsük.Gyakorlatilag az elektromos árammal történő kezelés ilyenkor egyrészt a vérkeringés, másrészt az anyagcsere folyamatok fokozódását jelentik. Egyben a mikroizmok mozgatása lehetővé teszi, hogy a bőr állapota feszessége is javuljon.

Az elektrolipolízis által létrehozott biológiai hatások:

 • az étvágy csökkentése
 • fájdalomcsillapító hatás
 • anyagcsere fokozó hatás, és a vízvisszatartás csökkentése

A pozitív és negatív pólus között létejővő hatás, fájdalomcsillapító hatása mellett, segít a rugalmas bőr kialakításában már az első kezelést követően, egyben segít a narancsbőr eltüntetésében.

.

AZ INFRAVÖRÖS SUGÁRZÁSNAK TULAJDONÍTOTT ÉLETTANI HATÁSOK

 

 • Szívérrendszeri passzív, kondicionáló hatás
 • Kiváló kalóriafelhasználás- és testsúly szabályozás
 • Izom- és mozgásszervi megbetegedések
 • Reumás izületi gyulladások esetén fájdalomcsillapítás
 • Keringési rendszer javítása
 • Koszorúér-megbetegedések, érelmeszesedés és magas vérnyomás megelőzése
 • Öregedési folyamatok lassítása
 • Fül-, orr-, gége-betegségekkel szembeni jótékony hatás
 • Bőrbetegségek gyógyítása