Rádiófrekvenciás arckezelés

 

Egy bizonyos kor után sajnos nem számít, mennyire divatos a hajunk vagy mesés a ruhánk, mert a ráncosodás biztos jele az öregedésünknek. Hiába van bomba alakunk az idő nyomait nem tudjuk arcunkról eltüntetni. Ilyenkor sajnos már nem segítenek a hagyományos kozmetikai eljárások, sőt a különböző orvosi bevatkozások, a mezoterápia és a dermaroller is kevésnek bizonyul.

      Forradalmian új műtét nélküli eljárás

Sokan ilyenkor arcplasztikán vagy ráncfeltöltésen gondolkodnak, de ezek az eljárások, csupán a tünetet kezelik a ráncosodás okát nem szüntetik meg.

Különösen igaz ez a hollywoodi sztárokra, akik mindig a műtét nélküli megoldásokat keresik, hiszen plasztika során teljesen megváltozna az arcuk szerkezete és a mimikájuk. Ugyanez igaz a botox vagy feltöltő kezelésekre is. Ezért esküszik számtalan sztár a tengerentúlon és Európában is a CRF kezelésre Angelina Jolie pedig mindenhol büszkén nyilatkozik arról, hogy többek között a rádiófrekvenciás kezelésektől ilyen gyönyörű a bőre. Férje Brad Pitt is őszintén bevallotta, hogy a kezeléseknek köszönhetően közel 10 évet letagadhat, pedig elmúlt 50 éves

 

        Hagyd, hogy bőröd újjá szülessen!

Már nem kell kés alá feküdnöd, ha szép és fiatalos arcbőrt szeretnél!

Ez a 21. századi technika csodája.

A rádiófrekvenciás kollagén feltöltő arckezeléssel fájdalommentesen varázsolunk neked feszes és fiatalos arcbőrt.

Kinek ajánljuk a kezelést?

  • akik műtét nélkül szeretnének fiatalodni
  • fiataloknak, akik szeretnék megelőzni, hogy bőrük ráncosodni kezdjen
  • akik előnyben részesítik a természetes módszereket
  • akik viszolyognak a botoxtól vagy a ráncfeltöltéstől
  • akik gyorsan szeretnének látványos változást, látható sérülések nélkül

        A kezelési folyamat

A kezelés előtt az arcot letisztítjuk és fertőtlenítjük. Ezt követően CRF rádiófrekvenciás ZIP nevű hatóanyagot rákenjük a bőrre,  majd az CRF  kezelőfejjel elkezdjük a kezelést. A problémától függően 2 vagy 3 mm mélységben kezeljük a bőrt, különböző beállításokkal. A rádiófrekvenciás  energia és a hatóanyag frakcionáltan, tűhegynyi pontossággal, irányítottan jut a bőr alá, ami kollagén képződést indít be.

Az energiát mindig abba a szöveti rétegbe juttatjuk, ahol a probléma kialakulásáért felelős kollagén állomány található. Ettől a hőhatástól a ráncok és a hegek kisimulnak, helyreáll a bőr PH értéke, összehúzódnak a pórusok, így a teljes bőrszerkezet belülről kifelé megújul.

HOGYAN IS MŰKÖDIK EZ A TECHNOLÓGIA VALÓJÁBAN?

A kollagén termelés az idő előrehaladtával folyamatosan lelassul. Ennek hatására a bőr megereszkedik és a kötőszövet vízmegkötő képessége is hanyatlik. A monopoláris vagy bipoláris kezelés során a szövetek és a zsír hőmérsékletét körülbelül 75 fokra melegítjük. A kollagén rostok összehúzódnak melynek eredménye, hogy a bőr azonnal feszessé válik.
Kúraszerű alkalmazása azért fontos, mert a hő hatására aktivizálódnak a sejtek és ez által újra beindul a kollagén termelése.
A rádiófrekvenciás kezelés hatására bőrünk újra épül és megfiatalodik.
A kezelés teljesen biztonságos!
Bőrünk a legnagyobb szervünk és testünk első számú védelmi vonala.

Óvd és ápold a leghatékonyabb megoldással!