Rádiófrekvenciás zsírbontás

     

Fokozzuk a leghatékonyabb gépünk teljesítményét

a legújjabb CRF rádiófrekvenciás regenaráló gélt juttatva a börbe. A még hatékonyabb kollagén képződés beindulására, így a bőr még rugalmasabbá, teltebbé, hidratáltábbá válik, kisimunlnak a ráncok, összeszűkülnek a tág pórusok. 

A Fusion CRF rádiófrekvenciás azaz elektromágneses hullámokkal működő készülék, amely csökkenti a bőr lazaságának problémáját, megszabadítja a testet a felesleges zsírsejtektől (zsírbontás) és a cellulittól, illetve a kollagén és elasztin termelés serkentésével rendkívül látványos arc- és testfiatalító kezeléseket tesz lehetővé.

A kezelések 20 naponta ismételhetők. A CRF kezelés a beavatkozást követő 8-10 napon folyamatosan fejti ki hatását, de pl. hastájéki zsírbontás esetén már az első kezelés után is 2-3 cm kerületcsökkenés várható.

A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő.

Arckezelés esetén a hő hatására a kollagén rostok felgyűrűződnek és a bőr feszesebbé válik. Testkezelésnél a bevezetett rádiófrekvencia energia fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és felmelegíti a zsírszövetet 70 celsius fokra, 5-15 mm mélységig. 

A testben a zsírsejtek ellenállása a legmagasabb (2000 ohm), így a természetes szöveti ellenállás miatt az elektromos áram hatására jelentős hő (60 -70 celsius fok ) keletkezik, amely a zsírszöveteket bontja, tulajdonképpen "felolvasztja" azokat, majd folyékony állapotban a zsír a nyirokrendszeren keresztül távozik 

 

A Fusion CRF technológia a 2015-es év szakmai újdonsága, amellyel behatolás-mentesen és kíméletesen végezhetõk az arc esetén a plasztikai sebészeti eljárásokhoz, a test esetén pedig a fájdalmas zsírleszívásos beavatkozásokhoz hasonló eredményeket biztosító kezelések. Mindezt a veszélyes szövõdmények, mellékhatások és nem utolsó sorban az inaktív gyógyulási idõszaknélkül. A CRF kezelés után a páciens azonnal visszatérhet napi rutinjához.

 

előtte

utána

 Tehát a  rádiófrekvenciát a test- és arckezelések területén a kötőszövet alatt felhalmozódott zsírsejtek elfolyósítására alkalmazzák. A kezelések során a szövetek és a zsír hőmérsékletét monopoláris vagy bipoláris rádiófrekvenciás kezelés segítségével körülbelül 75 fokra melegítjük.A zsírsejtek fellazulnak, felolvadnak és a felgyorsult anyagcsere folyamatoknak, vákumozásnak köszönhetően a keringési és nyirokrendszerbe kerülnek, ahonnan könnyen kiürülnek. A kezelés hatására jól láthatóan csökkenek a zsírpárnák, feszesebb, ruganyosabb lesz a bőr, csökkenek a ráncok. A cellulit csökken, mivel a bőrréteg alatt megnagyobbodott zsírsejtek kisebb térfogatúvá válnak, nem nyomják kifelé a bőrt és utat engednek a keringési rendszernek, hogy a salakanyagok kiürülhessenek.