Referenciák

Veverka Mária Ajánlása

Mielőtt rátaláltam a szalonra nagyon nehezen mozogtam.Nem bírtam legugolni, lépcsőzni, nehezemre esett az állás.

A lábaim ödémásak voltak, a térdem körfogata 55 centi volt. Műteni kellett volna a lábaimat de az orvosom azt tanácsolta előbb le kellene fogynom! Azt mondta, hogy keressek egy helyet, ahol végeznek nyirokmasszázst.

Így találtam rá a FormReform Karcsúsító Szalonra.
Ide már azzal az elhatározással jöttem, hogy életmódot is váltanom kell! Ehhez rengeteg segítséget kaptam az ott dolgozó, jól felkészült csapattól.
Néhány kezelés után érezhető volt a változás, a lábaim könnyebbek lettek. Nyirokmasszázs és Infra -Elektro kezelésekre jártam.

A 10 alkalmas bérletem végére  már nem csak érezhető hanem látható is volt a változás.

Már nem vagyok messze a célomtól de a kezeléseket nem hagyom abba. A műtétet is el tudtam kerülni mert nem esik nehezemre a járás és az állás.

Mindenkinek ajánlom aki hasonló problémákkal küzd vagy aki el akarja kerülni ezeket!

Hozzászólások:

 

bicky  2015.jan.04.     0 0 23
Nem tudom, de mindenki ezzel a mozgas dologgal jon. 

En is kuzdok ezzel a problemaval, 12 evig tancoltam, rendszeresen kerekparozom, futok (egyszer mar felmaratont is). Es megis van. 

Van egy baratnom, aki 29 evesen profi tancos. 14 eves kora ota ezt csinalja. Az utobbi 11 evben napi 10 orat mozog, szombaton es neha vasarnap is. Es megis narancsbore van. Elment egy ilyen rádiófrekvencia féle kezelésre, és szuper feneke lett. 

Akkor mire is jo a mozgas?