Rólunk

Kedves Érdeklődő!

Nagyon okos döntés részedről, hogy szánsz egy pár percet arra, hogy információt gyűjts mivel is foglalkozik csapatunk a négy fal között valójában. 

 

2010 végén indult vállalkozásunk célja az, hogy megoldást adjunk neked a lokális zsírégetés és a narancsbőr kezelés területén, valamint segítsünk olyan testi átalakulások elérésében, amire egyedül csak nagyon kevesen képesek. Szalonunkban gondosan összeállított gépparkunk egyedülállónak számít nem csak megyei, de még magyarországi szinten is.

Orvos-esztétikai gépparkunk garantálja, hogy személyre szabott kezeléseket tudjunk nyújtani vendégeink számára, emellett a legmegfelelőbb alakformáló és egyben az egészség megőrzését támogató programokat tudjuk kialakítani. A nyugati hölgyek és természetesen urak már évek óta elismerik a kezelések hasznát és fontosságát. Rendszeres használat mellett elérték, hogy a sporttal és diétával nehezen kezelhető területeken is megszabaduljanak a felhalmozódott zsírpárnáktól.

A gépek rendszeres használata elősegíti, hogy:

  • a bőr újra sima és feszes legyen
  • beinduljanak a nélkülözhetetlen anyagcsere folyamatok
  • a szervezet elkezd méregteleníteni
  • eltűnik a pangó víz a szervezetből
  • 2-5 cm-t veszítesz a körtérfogatodból

Mindez egy lassú, de eredményes folyamat! Vendégeink, akik ezt a módszert életük részévé tették, elhanyagolhatatlannak tartják a jövőben.