Trandy vibrációs edzőgép

A rendszeres testedzés minden előnyét egy gépben kínálja.

A cellulit csökkentése, a fizikai állapot növelése, az izomtónusok rugalmassága, mind a jobb közérzet javítását szolgálják.

 

A szervezetre gyakorolt pozitív hatásai:

  • a csontsűrűség, izomtónus, rugalmasság növelése
  • elősegíti az anyagcserét a nyirokrendszeren keresztül
  • elősegíti az endorfintermelést és nyugodt, mély alvást biztosít
  • segíti a fizikai erőt és a bizonyítottan javítja a vér áramlását
  • csökkenti a narancsbőr kialakulását

Ajánlott terápia: heti 3 alkalommal 30 perces kezelés

Gyakori kérdések:

Mi a Trandy?
A trandy egy szórakoztató, jó közérzetet teremtő, test edzésprogram, mely gyorsan, biztonságosan megváltoztatja a test vonalát.

A kezelés testépítő izmokat hoz létre?
Nem. Az eredmény erősebb, karcsúbb több tónusú izom. Ezen izmok növekedése a nyugalmi anyagcserét idézik elő.

Mik a trandy előnyei?
Miközben kalóriát éget erősíti az izmokat. A test pedig biztosan formálódik. 

Mítosz és a valóság 10 pontban:

Ki ne hallott volna ma már az elektromos izomstimuláció technológiájáról (EMS), sőt biztosan szép számmal akad köztetek, akik a lelkes edzőtábort gyarapítjátok. Mégis, az internet nyüzsgő piacterén sokan találgatásokból és népi mendemondákból élnek. Hogy segítsünk nektek eligazodni ebben a forgatagban, utánajártunk a leggyakoribb félelmeknek és tévhiteknek.

Mítosz 1: A Trandy nem edzésmódszer, hanem testkezelés
Igaz is meg nem is! A Trandy által használt teljes-testes EMS gépet lehetséges fekvő, nyugalmi helyzetben, vagy aktív, mozgássorokkal kiegészített módon is használni. Az elsőt mi is inkább „testkezelésnek” hívnánk, hiszen passzív alkalmazásról van szó. A második esetben viszont igen kemény erőnléti vagy kardio tréning eredményeket tudunk elérni a gép és a személyi edző segítségével!

Mítosz 2: A Trandy EMS edzése nem fejleszti a szív- és érrendszert, sem a légző-rendszert
Nem igaz. A Trandy edzés másodpercenként 85 összehúzódást generál a test teljes izomzatában. Teljesen mindegy, hogy az összehúzódás akaratlagos-e vagy sem, a vérnyomás mindenképp megemelkedik, a légzés egyre szaporább és mivel az impulzusok és szünetek váltogatják egymást, ezért a 20 perces tréning jobban megdolgoztatja a kardiovaszkuláris rendszeredet, mintegy egy órás erősítő edzés. A tüdőkapacitást az erőnléti program természetesen csekélyebb mértékben fejleszti, de nem is ez a célja. Viszont erre is van megoldás, mégpedig a kardio edzéssel kombinált „cellulit” program, ami során 20 percen át intenzív aerob gyakorlatokat végez a vendég.

 

Mítosz 3: Nem fejleszti az állóképességet és az erő-állóképességet
Nem igaz. Az edzés erő-állóképességet fejlesztő hatása vitathatatlan, nem véletlen, hogy számos magyar sportolónk, volt és jövendőbeli olimpikonok az alapozás időszakában ezzel váltanak ki heti 1-2 erőnléti edzést. Mindeközben nem terhelik meg az ízületeiket és a sérülésektől sem kell tartaniuk. Hihetetlen, hogy ma már egy olimpikon edzése különösebb erőfeszítés nélkül elérhetővé válik akár nagymamák számára is, a személyre szabható beállításoknak köszönhetően! Azok számára, akik az állóképességüket szeretnék fejleszteni, ismét a Trandy kardio programját ajánljuk!

Mítosz 4: Nem juttatja el a szervezetet a zsírégető tartományba
Ahogy egy konditermi erőnléti edzés sem… Alapvetően kétfajta olyan edzésprogram létezik a gépen, amely hozzásegít a fogyáshoz, csak más-más úton. A Trandy erőnléti tréning elsődleges célja a zsírmentes izomtömeg felépítése, amely az edzést követő u.n. utólagos zsírégető hatása és az alapanyagcsere megemelése által éri el fogyasztó hatását. Ha mindehhez egy kiegyensúlyozott, fehérjén és rostanyagokon alapuló étrendet követünk, akkor hosszú távú, tartós fogyás és a testarányok kedvező átrendeződése lesz az eredmény. A másik edzésfajta az ún. kardio vagy cellulit-edzés, ami a nyirokkeringést, az emésztést és a zsíranyagcserét gyorsítja. Dinamikus, aerob gyakorlatok végzésével kiegészítve rendkívül hatásos a fogyási folyamatok beindításában. A két edzést kombinálva már egy hónap után látványos eredmények érhetőek el!

Mítosz 5: A Trandy izomtömeg növelő EMS edzés megvastagít és férfiassá tesz
Hölgyeim! A férfiasan vastag izomzat kialakulásáért a férfi nemi hormonok a felelősek, amiből a mi szervezetünkben harmadannyi termelődik, mint a férfiakéban. Ha valaki mégis vastagodik, az nem azért van, mert az izomzata extrém módon megnőtt, hanem mert elfelejtette, hogy edzés után az éhes szervezetet nem hamburgerrel kell tömni, mert különben zsírégetés helyett a bevitt zsírból táplálkoznak a sejtjeink és csak az úszógumi lesz egyre nagyobb. Ezért ajánl a legtöbb  stúdió fehérje shaket edzés után, ami ráadásul az ízlelő bimbóinkat is kényezteti.

Mítosz 6: Nem fejleszti az izom-ideg kapcsolatot
Nem igaz. Szintén tudományosan alátámasztott tény, hogy az ideg-izom kapcsolatot még akkor is fejleszti az EMS technológia, ha passzívan, fekve tűrjük az izomösszehúzó impulzusokat. Az edzés során ezt megtetézve egyszerű és összetett gyakorlatokat végzünk, amitől balett táncos ugyan senki nem lesz, de az eredmények mindenképp mutatkozni fognak.

Mítosz 7: Növeli a magas vérnyomás kockázatát és előhozhatja a rejtett szívbetegségeket
Így van, ahogy egy intervall, egy erőnléti edzés, de akár egy intenzívebb futás is ugyanezt a kockázatot rejti. Máskülönben pont annyit érne, mint az étcsoki kakaó nélkül.

Mítosz 8: A Trandy edzés nem higiénikus
Nem igaz.  Nincs közvetlen érintkezési felület a bőr és az elektródák között, így nincs átjárása az esetleges kórokozóknak sem. A pántok rendszeres tisztítása, fertőtlenítése könnyen megvalósítható  kifejlesztett tisztítószereknek köszönhetően.

Mítosz 9: A Trandy edzés után nem érezhető a boldogsághormonok termelődése
Téves! Az edzés 20 perce alatt a teljes test izomzatában összesen 38250 intenzív összehúzódás történik! A kemény izommunka és pulzusemelkedés hatására az edzés végén kellemes fáradtság érzés tölti el az embert. Ez, a felhasználók beszámolója alapján, ugyanaz az érzés, mint egy kimerítő 2 órás konditermi edzés utáni fáradtság. Ráadásul a Trandy energetizál! Számos vendég jelzi, hogy az tréning után „szinte repülni tudna”, bár remeg minden porcikájuk az intenzív edzéstől, de ezt pozitívan élik meg! Arról nem is beszélve, hogy a fizikai teljesítmény antidepresszív hatású és pozitív önértékelést ad. A rendszeres sport erőteljesen növeli a pozitív énkép megerősödését, hiszen a legszerényebb erő- vagy állóképességi teljesítmény növekedés is az egyén saját sikere, amely nem vehető el tőle. Az edzés hatására jelentősen megnő a vendégek fittségi állapota, így egy olyan teljesítményszint növekedést élhetnek meg, ami rengeteg pozitív visszacsatolást vált ki az önmagukról alkotott képpel kapcsolatban! Tudományos kutatások is alátámasztják mind a stressz-hormonszint csökkenését, mind az endorfinszint növekedését az edzés után. Kijelenthetjük, hogy a speedfitness edzés erőteljes pszichés hatással is bír, és meghozza vagy visszaadja az ember önbizalmát, egyben örömforrást is jelent

Mítosz 10: A Trandy edzés drága
Olcsó-drága, nyilvánvalóan mindenki pénztárcájának mást jelent ez a két kifejezés, azonban azt tisztáznunk kell, hogy egy  edzés mi mindent foglal magában. Ha nagyon precízek akarunk lenni, hasonlítsuk össze egy személyi edző felügyeletével történő, hagyományos konditermi edzés árával. Ha mindent összeadunk nem lesz nagy a különbség a két edzés végösszege között, sőt… a nagyobb hatékonyságról és a gyorsabb eredményekről már nem csak a klinikai tanulmányok, de vendégek ezrei is megbizonyosodhattak, az edzéssel töltött idő pedig lényegesen rövidebb az EMS technológiával támogatva. És az ízületeiteket sem teszitek tönkre nehéz súlyokkal.

Mindennek tetejébe a Trandy már a kezdetektől elkötelezte magát az exkluzív szolgáltatási színvonal mellett, ráadásul megkíméli a vendégeket a kényelmetlen sporttáskák cipelésétől, hiszen sem sportcipőt, sem törölközőt nem kell magukkal vinniük a minden kényelemmel felszerelt stúdióba. 

Bővebb információt pedig ezen a telefonszámon kaphatsz: 06703695904